Filtrer i cases
Nulstil filtre

Casetype

  • Alle

Belysningstype

  • Alle

Designer

  • Alle

Materialer

  • Alle
Lampas_NYE_L1002_Corten_pullertlampe_Aarhus_photo_Tore_Denker_

Nye boligområde, Aarhus

Nye er en ny bydel med fokus på bæredygtighed, som siden 2016 er bygget op nord for Aarhus. NYE er også navnet på en prisbelønnet belysningsserie, som VE2 og Lampas har skabt, og som har taget navn efter bydelen.

Læs hele casen her
Lampas_case_hjerting_Addo_L96_pullertlampe_sort_

Hjerting Strandpark, Esbjerg

Strandpromenaden i Esbjerg blev renoveret i 2011 med landskab af Spektrum Arkitekter, og der blev blandt andet bygget en 660 meter lang træpromenade.

Læs hele casen her
Lampas_case_Skanderborg_photo_eskerod_

Skanderborg Bakker Boligområde

Helhedsplanen for boligområdet Skanderborg Bakker er skabt af Arkitema Architects, som har tænkt terrænet og udsigten over Skanderborg Sø ind i planen.

Læs hele casen her
Lampas_LIBER_17B_postkasse_Maarslet_

Giber Å boligområde

De grå, varmgalvaniserede postkasser spiller perfekt sammen med de hvide, pudsede huse i Friis & Moltkes arkitektur til boligområdet Giber Å ved Mårslet.

Læs hele casen her
Lampas_ADDO_L95_parklamper_Aarhus_Moesgaard_photo_by_brusfotografi

Moesgaard Museum

Udvidelsen af Moesgaard Museum og landskabet omkring blev anlagt i 2014. Det kulturhistoriske museum, som arkitektfirmaet Henning Larsen har indlejret i en af bakkerne i Skåde, er et visuelt og arkitektonisk ikon.

Læs hele casen her
Lampas_Kildebjerg_L910_parklampe_hvid_skaterpark_Photo_eskerod_

Kildebjerg Ry, boligområde

Gadelampen KILDEBJERG L910 er udviklet specielt til boligområdet Kildebjerg Ry, hvor lampen giver karakter og skaber sammenhæng på tværs af de varierede bebyggelser.

Læs hele casen her
Lampas_case_haderslev_havn_COVER_L303_parklampe_photo_brusfotografi

Haderslev Havn

Haderslev Kommune har siden 2003 gennemført en omdannelse af Haderslev Havn til bolig- og byområde. Arbejdet er sket i etaper ud fra en masterplan, som C.F. Møller Architects har udarbejdet.

Læs hele casen her
Lampas_case_VUC_haderslev_COVER_L701_COVER

VUC Syd, Haderslev

Bygningen Lighthouse blev opført i 2013, dengang som hovedbygning for uddannelsescenteret VUC Syd. I den prisvindende arkitektur på Haderslev Havn er der lagt stor vægt på, at byggeriet åbner for kontakt mellem mennesker på mange planer. Indadtil er der blandt andet anvendt glasvægge ind mod en stor, fælles atriumgård. Udadtil lukker centeret på alle etager op mod byrum og havnefront.

Læs hele casen her