Transparent

Bygherre: VUC Syd

Arkitekt/rådgiver: AART Architects, Zeni Arkitekter, COWI

År: 2013

Produkter: COVER L701, COVER L702

Lighthouse

Bygningen Lighthouse blev opført i 2013, dengang som hovedbygning for uddannelsescenteret VUC Syd. I den prisvindende arkitektur på Haderslev Havn er der lagt stor vægt på, at byggeriet åbner for kontakt mellem mennesker på mange planer. Indadtil er der blandt andet anvendt glasvægge ind mod en stor, fælles atriumgård. Udadtil lukker centeret på alle etager op mod byrum og havnefront.

Belysningen understøtter adgang til bygningen og sammenhæng til hele området.

Pullerten COVER L702 leder med en række af lamper besøgende hen mod centerets indgang. Linjen af lys fortsætter rundt om bygningen, hvor de lave pullertlamper tillader udsigt over havnebassinet.

Pladser og parkering omkring Lighthouse oplyses af parklamper fra samme belysningsserie, COVER L701.

Valget af COVER skaber god sammenhæng til den nye havnefront med skateparken Streetdome, hvor produkterne i COVER-serien også er anvendt.

Solen skinner på Haderslev Rådhus på Haderslev Havn

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk