Transparent

Bygherre: Vonsild Sogn

Arkitekt/rådgiver: Cubo Arkitekter, LB Consult

Byggeår: 2019

Produkter: OWEN L800U-320 væglampe

Vonsild Sognehus

På Vonsild Sognehus kigger en gul træfacade ud gennem en række af hvide søjler. Sognehuset hilser dermed farvemæssigt på den store, gulmalede, klassicistiske Vonsild Kirke lige ved siden af.

Sognehuset er tegnet af Cubo Arkitekter og er en bygning i to afdelinger. I den ene ende er der kapel og graverfaciliteter, mens den anden del huser kontor- og undervisningslokaler.

De to bygningsdele er forbundet af en mellemgang under åben himmel. I mellemgangen hænger væglamper fra Lampas, nemlig seks runde OWEN L800U-lamper og giver både lys og formmæssig kontrast til bygningens mange lodrette elementer. Andre steder byder OWEN L800U velkommen ved for eksempel indgangsdøre.

Vonsild Sognehus modtog i 2020 Kolding kommunes Arkitekturpris. Byggeriet var også blandt de nominerede til Archdaily’s Building of The Year 2020 i kategorien Public and Landscape Architecture.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk