Transparent

Bygherre: Hospice Djursland

Arkitekt/rådgiver: C.F. Møller Architects, AART Architects

El-entreprise: Mariendal El

Byggeår: 2007, 2020

Produkter: QUINTUS L500 parklampe

Hospice Djursland

Hospice Djursland er bygget i tæt samspil med naturen. Træerne og bakkerne kan opleves gennem vinduer, altaner og udgange. Det gælder både det oprindelige hospice, som er tegnet af C.F. Møller Architects, og udvidelsen Strandbakkehuset af AART Architects.

Parklampen QUINTUS L500 er valgt som belysning til vej og parkeringsplads. Lampens enkle, gennemarbejdede form med sort top og gennemsigtig kegleskærm spiller diskret sammen med bygningerne. QUINTUS L500 er en lampe, der på samme måde som arkitekturen går i dialog med omgivelserne og lader dem komme til.

QUINTUS L500 er designet af C.F. Møller Design og leveret til Hospice Djursland i flere omgange siden 2007, hvor hospicet blev bygget. Vi har desuden leveret LED opgradering til parklamperne.

Tilbygningen Strandbakkehuset af AART Architects blev i 2021 kåret til Danmarks bedste sundhedsbyggeri af Nohrcon.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk