Transparent

VE2

Designerne Morten Lauritzen og Hugo Dines Schmidt fra VE2

www.ve2.dk

VE2 er fokuseret på holdbart design – baseret på kvalitet, ærlighed og designs evne til at skabe æstetisk og funktionel værdi for brugeren.

VE2 arbejder primært inden for produkt- og interiørdesign. For Lampas har VE2 blandt andet designet belysningsfamilien NYE, som i pullertudgaven er præmieret med Best of the Best inden for belysning af den internationale designorganisation Red Dot Award i 2020.

VE2’s designproces baseres på, at produkter altid skal opfattes i sammenhæng med omgivelserne såvel som produkter påvirker deres omgivelser.

Som navnet VE2 (“veto”) antyder, er alt arbejde baseret på retten til at give udtryk for sin mening – stærke meninger fra både designere, producenter og slutbrugere respekteres altid.

At afsløre et produkts potentiale er altid den indledende ambition og grundlaget for enhver designproces hos VE2. At skabe muligheder gennem en “openminded” arbejdsprocess, er en grundlæggende nøgleværdi hos VE2.

VE2 blev grundlagt i 2007. Med to årtiers erfaring og designuddannelse fra Arkitektskolen i Aarhus er designerne Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen et stærkt team med alsidige kompetencer.

Målet er at være et lille og agilt designstudie med fokus på kreativitet, dialog og nære relationer til kunderne.

Læs interviewet med Hugo i Lampas’ katalog:

Produkt design