Transparent

Bygherre: Kildebjerg Ry A/S

Elentreprenør: Aura Energi

Arkitekt: Jens Stensgaard, Cebra m. fl.

År: 2006

Produkter: KILDEBJERG L910

Kildebjerg Ry

Gadelampen KILDEBJERG L910 er udviklet specielt til boligområdet Kildebjerg Ry, hvor lampen giver karakter og skaber sammenhæng på tværs af de varierede bebyggelser.

KILDEBJERG L910 er brugt som gennemgående gadebelysning langs veje og cykelstier. Som gadelygte er den anvendt i sort. Omkring aktivitetsområdet Pulsparken, hvor der blandt andet er skaterpark og sansezone, får den lov at markere sig i helt hvid og i rustrød corténmaling for at få det bedste samspil med arkitekturen.

Den konsekvente brug af KILDEBJERG L910 i hele bydelen gør, at Kildebjerg Ry har en følelse af genkendelighed, når man bevæger sig ind i området. Lampens gennemtænkte design giver en oplevelse af kvalitet til hele området.

Lampas har siden 2006 leveret ca. 500 gadelamper i varierende højder til Kildebjerg Ry og har i 2019 også efterfølgende leveret opgradering til LED.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk