Transparent

Tom Stepp

Designer TOM STEPP

www.tom-stepp.dk

Tom Stepp er ikke kun uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, han har også en baggrund som bygningskonstruktør. Det har givet ham et særligt blik for at koble æstetik og praktik. Når han designer sine lamper, møbler og andre produkter til hjemmet, bruger han sin viden om materialer og konstruktion i formgivningen. Det har også været med til at gøre hans pullert VEKSØ L1101, designet i 00’erne, til en af de mest robuste i Lampas-sortimentet.

Når det gælder belysning, siger Tom Stepp, at en lampe først og fremmest skal give et ordentligt lys – og det er sværere, end det lyder. En af udfordringerne er, at en lampe skal være blændfri samtidig med, at den giver mest muligt lys for den energi, der investeres i form af watt.

Ud over at give et godt lys skal en lampe være ‘beskeden og ydmyg’, for at den kan integrere sig i forskellige miljøer. Udtrykket skal gerne tilbyde en langsom oplevelse, fordi det i Tom Stepps opfattelse gør den mere langtidsholdbar.

Tom Stepp arbejder som indehaver af Stepp Design med at formgive en lang række produkter i samarbejde med danske og internationale producenter.

Produkt design