Transparent
LINES L310 væg- og loftlampe
Luplau Poulsen Arkitekter
Lampas_-BALLO_L804_500_pendel
Cubo Arkitekter
OWEN L800 VÆG-/LOFTLAMPE
Cubo Arkitekter
Væglampe ACTA L53 fra Friis og Moltke og Lampas
Friis & Moltke Design
OWEN L801 VÆG-/LOFTLAMPE
Cubo Arkitekter
LIBER L5 indendørs væglampe
Friis & Moltke Design
Lampas_BALLO_L804_pendel_
Cubo Arkitekter

Søger du inspiration?

Find den rigtige pendel, væg- eller loftlampe til belysningen indenfor. Se inspirationssiden, hvor alle vores modeller af væg- og loftlamper kan opleves i forskellige miljøer.

Inspiration med indendørsbelysning
Pendel over borde i sommerhus ved Tyskerhavn

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning fra Lampas giver kvalitet og karakter til private og offentlige virksomheder. Brug vores væglamper og loftlamper til at understøtte den visuelle identitet i domicil, showroom eller institution. Med indendørs lamper fra Lampas får du en belysning, der har høj funktionalitet og giver masser af karakter.

Pendler, væglamper og loftlamper til erhverv

Belysningen spiller en stor rolle for oplevelsen af rum og indretning. Det vellykkede lys er først og fremmest blændfrit – på hotelgangen, ved trappen og over mødebordet. Det lever op til et veldefineret formål som arbejdslys, grundbelysning eller stemningsskabende lys. Den gode indendørs lampe kan også fungere som et designobjekt og en farveaccent.

Lampas’ pendler, væg- og loftlamper er tegnet af danske arkitekter og designere. Vores lamper fremstår med en helstøbt og gennemtænkt udformning. De er generelt kendetegnet af et hjemligt udtryk mere end et industrielt. Lampas-lamper kombinerer i enestående grad funktionalitet med sanselighed. Detaljer, materialer og farver er omhyggeligt valgt eller fravalgt for at gøre væglampen til en lysoplevelse. Det gør indendørs belysning fra Lampas til et langtidsholdbart valg. Designet kan holde til at blive oplevet mange år i træk.

Indendørsbelysning med kant

Når det gælder belysning til kontor, mødelokale, restaurant eller lounge, er BALLO L804 en spændende mulighed. Lampen kan bruges der, hvor man gerne vil anvende en pendel som designelement. Den har en rolig kuppelform, hvis metalliske overflade giver den kant. Sæt præg på indretningen ved at vælge BALLO L804 i en farve. Pendlen er designet i 2000 af Cubo Arkitekter til tegnestuens egne lokaler i Aarhus.

BALLO findes også i en større, hvid udgave, BALLO L804-500, der er skabt som et produkt til funktionslys i storrum og institutioner. Hæng den der, hvor der er brug for et hjemligt, imødekommende udtryk i det høje loftlys.

ACTA L53 er designet af Friis & Moltke Design, som med deres stærke designfilosofi har været med til at lægge grunden til Lampas’ indendørs belysning til institutioner og virksomheder. ACTA L53 er en cirkulær væg- og loftlampe, som med gennemarbejdede dimensioner overgår sin egen enkelhed og skaber et roligt, eksklusivt udtryk. Brug ACTA L53 på gangen, i aulaen eller i trappeopgangen. Den er et lampevalg, der understøtter kvalitet og holdbarhed.

En aflang indendørs lampe som OWEN L801 tilføjer et dekorativt element med sin rektangulære form og små detaljer, der fanger øjet. Den leder blikket på vej, så brug den til at understrege linjer og forløb i arkitekturen. Den kan hænge både vandret og lodret. OWEN L801 er sammen med sin runde makker OWEN L800 designet af Cubo Arkitekter i 2000 og blev første gang anvendt i forbindelse med en ny helhedsplan for Syddansk Universitet i Odense.

Væglamper og loftlamper med LED

Fælles for vores produkter til indendørs belysning er, at de er fremstillet i en gedigen håndværksmæssig kvalitet og i ærlige, solide materialer. Lamper fra Lampas udstråler i sig selv holdbarhed, omtanke og soliditet.

Mange af vores mest populære indendørslamper er designet, før LED-lys var en selvfølge. Derfor har Lampas gennem de sidste år opdateret alle vores belysningsprodukter til LED-lyskilder. Vi udfører også gerne udskiftning til LED af de produkter, vi har leveret tidligere. Tag fat i vores belysningskonsulent for at høre mere.

For nogle af vores produkter har vi forbedret designet i forbindelse med opdateringen, for eksempel i forhold til montage eller udseende. For vores indendørs belysning gælder det, at alle lamper nu kan vælges med en farvetemperatur på enten 3000 eller 4000 Kelvin.

Lysstyrken kan i mange tilfælde også tilpasses kundens ønsker. Vores indendørsbelysning er designet til at give et behageligt, blændfrit lys, når lampen placeres der, hvor mennesker færdes.

Farver og materialer til indendørsbelysning

Lampas’ sortiment inden for indendørs lamper dækker væg, loft og pendel. Vi kan levere belysning til påbygning og halvforsænkning.

Væg- og loftlamperne i kokillestøbt aluminium kan pulverlakeres efter RAL-system. Lampas har eget maleranlæg på vores lokation i Kolding, og det giver fuld kontrol over kvaliteten. Vores pendler er i opal polycarbonat, som fremstår hvidt, eller aluminium, som kan anodiseres til en farvet overflade.

De fleste af vores indendørs væglamper og loftlamper kan fås i versioner til udendørs brug. Det giver mulighed for at skabe sammenhæng mellem ude og inde. Vores belysningskonsulent rådgiver gerne om mulighederne.