Transparent

Anne Qvist Design Office

Designer Anne Qvist portræt

www.aqdo.dk

Anne Qvists design er udtryk for en pragmatisme parret med dels en respekt for designhåndværket, dels en respekt for konteksten. Disse begreber har rødder i Anne Qvists akademiske baggrund fra Arkitektskolen i Aarhus og senere som designer og designchef hos henholdsvis Schmidt Hammer Lassen Architects og Arkitema Architects.

I Anne Qvists arbejde med design har hun altid fokus på mennesker, skala, kontekst, bæredygtighed og det sanselige.

Design er for Anne Qvist hver dag en måde at leve, tænke og arbejde på. Design er en super faglighed, der via processer, produktion og kommunikation knytter mennesker til omgivelser, bygninger, rum og produkter på en meningsfyldt og emotionel måde. Design kan gøre en stor forskel – design kan via de rigtige valg være med til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid.

OUTFIT-serien designet for Lampas består af både væglampe, pullert og gadelampe, og er alle produkter, der kommer tættere på mennesket. Derfor har der i forhold til disse produkter været fokus på detaljer, der kommer tæt på menneskekroppen og øjet. Bløde rundinger til de ting vi skal berøre med hænder. Gennemgående for alle produkter i serien har været arbejdet med materialer og produktion. Gode og naturlige materialer, der sikrer lang levetid og herigennem bæredygtighed.

Læs interviewet med Anne i Lampas’ katalog:

Produkt design