Transparent

Mød os på Have & Landskab 2021 i Slagelse

Mød os på Have & Landskab 2021 i Slagelse

Den 25.-27. august kan du møde Lampas på Have & Landskab i Slagelse. Det er første gang, vi er med på Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche, og vi glæder os rigtigt meget til at vise vores produkter og møde alle, der interesserer sig for uderum.

Vi er gået sammen med vores koncernkolleger i HITSA om at inspirere til både professionel, danskdesignet belysning og byrumsinventar. Find os på Torvet 39 og 41.

På messen har vi helt nye produkter med, blandt andet nyheder i ANTO-serien, som nu er udvidet med pullerter og væglamper. De nye ANTO-udgaver lanceres i efteråret 2021, men du kan altså se dem allerede på messen.

Se også en opgraderet udgave af parklampen BALLO L807.

Mød moderne klassikere som NYE pullert, der er skabt i monomaterialer til den bæredygtige landsby Nye, og OWEN væglamper, der stadig holder med fine, enkle detaljer.

Vores kolleger i HITSA viser produkter inden for skraldespande og affaldssortering, som er et område i hurtig udvikling. Se også cykelstativer, pullerter, bænke og andet inventar til uderummet.

Kom og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med lysplaner, beregninger og krav og se vores danskdesignede lamper, der giver værdi til landskabet både dag og nat.

Book din billet til HL på haveoglandskab.dk her.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk