Transparent

300 siders inspiration til dig fra Lampas

Inspirationskatalog fra Lampas

300 siders inspiration til dig fra Lampas

Med masser af nye fotos byder det nye katalog fra Lampas på næsten 300 siders inspiration til pullerter, parklamper, væglamper og indendørsbelysning.

Vi har taget nye billeder af Lampas-lamper i markante bygnings- og landskabsprojekter og giver dig også et kig ind i Lampas’ produktion og hverdag.

Derudover har vi interviewet syv designere, som er en helt essentiel del af Lampas. Vi har besøgt blandt andre Mikkel Bahr fra Friis & Moltke Design, Bjarne Hammer fra Studio Hammer og Anne Qvist fra Anne Qvist Design Office for at få et indblik i, hvad der optager danske designere og arkitekter. Hvordan kom de til at arbejde med design? Hvad inspirerer dem? Hvad ser de i fremtiden? For bare at nævne nogle af de spørgsmål, vi har samlet deres personlige svar på.

Bestil belysningskataloget fra Lampas her

Du kan bestille den trykte udgave af kataloget ved at skrive til info@lampas.dk eller ringe på +45 6916 0300. Husk, at vi også gerne tager kataloget under armen til en kop kaffe og en snak om dine projekter. Vi svarer gerne på ethvert spørgsmål om belysning, som du måtte have.

Du kan se hele inspirationskataloget i Ipaper her, hvis du er mere til den digitale udgave.

Alt, hvad du har brug for af fotos til download, tekniske informationer, udbudstekster og lignende, finder du for hver enkelt lampe her på hjemmesiden.

Vi håber, at du finder masser af inspiration i Lampas.

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk