Transparent

Lampas lancerer parklampen ANTO i ren cortén

Parklampe i cortén med to lampehoveder

Lampas lancerer parklampen ANTO i ren cortén

Lampas lancerer nu parklampen ANTO L1014, som kan leveres i 100% corténstål. Det varme, rustrøde udtryk kombineres med et meget klassisk og genkendeligt lampehoved.

ANTO L1014 har et stilrent design, hvor enkle, geometriske former skaber et armatur, der har referencer til en klassisk, konisk lampeskærm. Lampens arketypiske form underbygger lysets retning og spredning. Ud over cortén kan den fås i varmgalvaniseret stål og evt. pulverlakeret i en valgfri farve.

Det gør ANTO L1014 til en mastelygte med et rart og imødekommende udtryk. Lampen har personlighed, samtidig med at den giver et godt lys til veje, stier og parkeringspladser.

“Vi har i designprocessen lagt vægt på et enkelt og langtidsholdbart design. Lygtehovedets geometri er blevet bearbejdet helt ind til benet, så unødvendig detaljering er væk. Den ekstra tykke kant i lysåbningen giver ANTO et særkende. Udviklingen er sket i tæt samarbejde med smeden, som har været en vigtig brik i processen med at frembringe et design, der kan produceres i samme materiale fra top til tå,” fortæller designer Hugo Dines Schmidt fra tegnestuen VE2, som står bag formgivningen.

Belysningschef for Lampas Søren Lauritsen siger:

“ANTO viderefører Lampas’ tradition for at skabe godt design i en høj håndværksmæssig kvalitet. Derudover er det lysteknisk et produkt, som kan opfylde enhver opgave, fordi vi kan tilpasse lysteknikken fuldstændig.”

Parklampe i cortén eller pulverlakeret, varmgalvaniseret stål

ANTO L1014 fås i cortén og i varmgalvaniseret stål. Den kan desuden leveres pulverlakeret i alle RAL-farver.

Parklampen leveres med et eller to lampehoveder. Designet fungerer også til montering på eksisterende master.

ANTO L1014 fås i tre højder i både cortén og stål – 3150 mm, 3650 mm og 4150 mm. På koniske master kan ANTO L1014 leveres i stål og i højderne 3200 mm, 3700 mm og 4200 mm.

Armaturet kan udstyres med symmetrisk eller asymmetrisk lysfordeling afhængigt af behovet. Den nedadvendte skærm sikrer, at ANTO L1014 er en parklampe med lav lysforurening. Husk, at vi altid gerne rådgiver om belysning og belysningskrav.

Relaterede produkter

Designerne Morten Lauritzen og Hugo Dines Schmidt fra VE2

VE2

Langtidsholdbart design kendetegner VE2. Holdbare og gerne genanvendelige materialer sammen med et tidløst æstetisk udtryk giver bæredygtighed for VE2.

Læs mere om designeren her
Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk