Transparent

Lille, ny væglampe i ANTO-serien

Væglampe i dansk design på røde mursten

Lille, ny væglampe i ANTO-serien

Giv facaden stemning og lys med den nye, lille væglampe i ANTO-seriens nordiske design.

ANTO L1010-160 har seriens karakteristiske, imødekommende lampehoved, som får lyset til at flyde blændfrit nedad. Den nye væglampe kan anvendes både ude og inde. Væglampen egner sig til for eksempel butikker, gårdhaver, hoteller, restauranter og boliger. Den giver muligheden for at skabe hyggelig stemning og funktionelt lys uden lysforurening.

ANTO L1010-160 kan leveres i RAL-farver, og den egner sig fint til en farveglad indretning. I corténmaling eller i ren, varmgalvaniseret overflade får den et sanseligt, naturligt udtryk. Se flere billeder af den nye ANTO-væglampe her.

Pullert, parklampe og væglampe i samme serie

ANTO-serien er tegnet af den aarhusianske tegnestue VE2 og indeholder parklampen ANTO L1014, parklampen med drejbare spot ANTO L1016 og væglampen ANTO L1010-200, som er 200 mm i diameter.

Serien vil desuden snart blive udvidet med en pullert, der ligesom parklamperne kan fås i 100% corténstål.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk