Transparent

MIRUM L1400 – nyt, anderledes vejarmatur fra Studio Hammer

Vejbelysning med MIRUM L1400 på aftenhimmel

MIRUM L1400 – nyt, anderledes vejarmatur fra Studio Hammer

MIRUM L1400 er et nyt vejarmatur med mange anvendelsesmuligheder. Lysteknisk kan MIRUM L1400 opfylde alle behov inden for vej- og gadebelysning. Med sit kompakte, sidemonterede hoved og muligheden for specialdesignede mastearme kan MIRUM L1400 også anvendes til unikt byrumslys på torve og pladser.
Arkitekt Bjarne Hammer, som står bag Studio Hammer, har formgivet MIRUM L1400.

“Ønsket var at skabe en gadelampe med mindst mulig lysforurening. Derfor er lyskilden placeret højt i lampehuset, og lampehuset er helt lukket opadtil,” siger Bjarne Hammer.

“Det var også et ønske, at lampen skulle være oplevelsesinteressant i både mørke og dagslys. Den indgår i byrumsbilledet som et diskret, venligt objekt, der er med til at bløde konteksten op,” siger han.

En gadelygte med charisma

MIRUM L1400 kan som noget helt særligt kombineres med en række unikke mastearme, som produceres på bestilling ud fra kundens ønsker. Det sidemonterede armatur kan dermed anvendes på tværs af hele byen fra indfaldsveje, hvor behovet er funktionelt gadelys, til torve og pladser, hvor ønsket kan være en mere markant belysning. Kontakt vores belysningskonsulent for at høre mere om mulighederne med mastearme – og se mere om hvordan vi rådgiver om belysning, belysningsklasser m.m. her.

“Vi gik i gang med at skabe et nyt gadearmatur,” fortæller belysningschef i Lampas, Søren Lauritsen, “I designprocessen gik det op for os, at den her lampe kan meget mere end vejbelysning. Man kan kalde det en gadelygte med charisma. Vi glæder os meget til at se, hvordan arkitekter og byplanlæggere vil bruge MIRUM L1400.”

MIRUM L1400 er fremstillet i aluminium, et materiale, som har en lang levetid og er meget velegnet til genanvendelse. MIRUM L1400 kan anvendes på master op til 12 meter.

Find information, fotos til download, udbudstekt mv. om MIRUM L1400 her.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk