Transparent

Nu kan du anvende QUINTUS-designet på Ø60 mm master

Gadelampen QUINTUS L500-60 af C.F. Møller Design står ved cykelsti

Nu kan du anvende QUINTUS-designet på Ø60 mm master

Den karakteristiske, vellysende QUINTUS-kegle kan nu fås i en udgave, som passer til master med en topdiameter på Ø60 mm. Sammen med C.F. Møller Design har vi udviklet et nyt armatur, QUINTUS L500-60, der har QUINTUS-designets lystekniske kvalitet og karakteristiske kegleform.

Ø60 mm master har traditionelt været anvendt som standard til belysning langs veje, stier og parkeringspladser. Ofte holder masten godt og har mange års levetid endnu, når lysarmaturet af forskellige årsager skal skiftes ud.

“Vi ønskede at tilbyde et udskiftningsarmatur i god kvalitet til de kommuner, forsyningsselskaber og boligforeninger, som vil genbruge master og spare gravearbejde, når de udskifter lampehoveder. Det er jo på flere måder en mere bæredygtig og ressourcebevidst løsning,” siger belysningschef i Lampas, Søren Lauritsen.

“Som en vellysende, trekantet gadelampe egnede QUINTUS sig til formålet. Samtidig er det en klassisk Lampas-lampe, fordi den giver en designoplevelse, ud over at den løser en lysteknisk opgave,” siger han.

Ligesom den klassiske QUINTUS L500 har QUINTUS L500-60 et bundstykke af modsatstillede koniske rør, som designmæssigt taler sammen med den kegleformede skærm.

QUINTUS L500-60 er en parklampe, der tilbyder mere end blot at give det nødvendige lys. Den bidrager til at højne bymiljøet og skabe et imødekommende bybillede.

Find flere informationer, fotos til download, udbudstekst med mere på QUINTUS L500-60 siden.

Husk, at Lampas gerne rådgiver om belysning og belysningsklasser, ligesom vi udarbejder belysningsplaner og lysberegninger.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk