Transparent

Ny væglampe i ANTO-seriens venlige, nordiske design

Udendørs væglampe i sort pulverlak

Ny væglampe i ANTO-seriens venlige, nordiske design

Nu udvider vi ANTO-serien med ANTO L1010-200, som er en udendørs væglampe.

ANTO L1010-200 har seriens karakteristiske lampeform med den veldimensionerede, brede kant. Den monteres på væggen med et rundt vægbeslag, der fint samler væglampens designudtryk. ANTO L1010-200 viderefører det nordiske, imødekommende udtryk, som gør ANTO-lamperne gode til både moderne og historiske omgivelser. Se flere billeder af den nye ANTO-væglampe her.

Den nye væglampe fås i alle RAL-farver og kan bidrage til facaden med både farve og stemningsskabende lys.

Ny udendørs væglampe til både stemningslys og effektivt lys

ANTO L1010-200 har desuden en stærk lysteknik, som gør, at væglampen kan anvendes ved stier, parkeringspladser og andre steder med høje belysningskrav. Den kan derfor supplere master på de steder, hvor der ikke kan sættes en mast op, for eksempel langs bygninger.

Aarhusianske VE2 har tegnet ANTO-serien. Ud over den nye væglampe indeholder serien indtil videre parklampen ANTO L1014 og parklampen med spot ANTO L1016. Begge fås i 100% cortén. Vælg ANTO L1010-200 i corténmaling, når den skal matche parklamperne.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk