Transparent

Nyt LED armatur i tre længder giver kreative muligheder

Nyt LED vægarmatur ses med Jørn Poulsen fra Luplau & Poulsen Arkitekter

Nyt LED armatur i tre længder giver kreative muligheder

Nu lancerer vi LINES L310, en væg- og loftslampe, som i tre forskellige længder og med enkle designdetaljer giver nye muligheder for at skabe lysoplevelser.

LINES L310 er et LED armatur, som er designet af Luplau & Poulsen Arkitekter.

De tre LINES-armaturer er 300 mm, 600 mm og 900 mm og kan kombineres til særlige stemninger eller anvendes alene, hvor hver længde giver sit eget udtryk.

”Ideen opstod ud fra ønsket om en væglampe, der kunne sende lys ud i to retninger. Det skulle være et Lampas-produkt, det vil sige kendetegnet ved et enkelt og stringent design. Armaturet kan leveres i flere farver, lysstyrker og mål, som åbner op for nye, kreative designmuligheder og belysningskoncepter,” fortæller Jørn Lyager Poulsen fra Luplau & Poulsen Arkitekter.

Luplau & Poulsen står allerede bag belysning for Lampas med PIN-serien og COVER L303.

”Vi er glade for at samarbejde med Jørn og Erik igen. LINES er enkelt, flot og meget anvendeligt belysningsdesign, helt ligesom PIN og COVER,” siger Søren Lauritsen, belysningschef i Lampas.

LED armatur til gange og trappeopgange

LINES L310 er kendetegnet af en stringent ramme og et fint lysskær til siderne. Rammen er i aluminium – som udgangspunkt i den naturlige, rå overflade, der opnås ved glasblæsning. LINES kan også leveres pulverlakeret. På fronten er rammen fremhævet med to lange, lige linjer, som også har givet lampen dens navn.

Lysskæret til siderne flyder blødt og retter opmærksomheden mod væggens eller loftets tekstur.

Set fra siden danner LINES L310 et rektangulært lysfelt, som gør lampen egnet til at markere døre, indgange, korridorer og trapperum. LINES L310 er lysende kommunikation om retning og linjer i arkitektur, hvor mennesker færdes.

Find mere info, fotos til download, udbudstekst med mere om væg- og loftslampen LINES L310 her.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk