Transparent

Brug BALLO’s enkle design til tophængt byrumslys

Brug BALLO’s enkle design til tophængt byrumslys

Når du skaber byrumslys med wirehængt belysning, kan du nu også anvende BALLO-designets store, favnende kuppel. Vi har netop gjort det tophængte armatur BALLO L808 tilgængeligt her på hjemmesiden, efter at den karakteristiske, hængende lampe har været anvendt som specialprodukt i flere projekter.

Wirearmaturer har en særlig evne til at skabe byrum fra oven. Når BALLO L808’s lysende kuppel danner en række i luften over gågaden, får byens brugere følelsen af rum højt over hovedet.

Anvend BALLO L808 i stræder, hvor der ikke er plads til master, eller i gader, hvor du ønsker at understøtte områdets karakter med en veldesignet, imødekommende lampe.

Skab byrum med hængende gadebelysning

BALLO L808 kan leveres med mange typer af optik og kan løse en bred vifte af belysningsopgaver.

Armaturet kan desuden nemt monteres på allerede eksisterende liner.

BALLO L808 har BALLO-seriens tidløse og enkle kvalitet. Serien indeholder to andre produkter til vej- og gadebelysning, parklampen BALLO L807 og vejarmaturet BALLO L809. Det giver mulighed for at skabe sammenhæng på tværs af byens forskellige områder med forskellige belysningsbehov – park, bymidte, indfaldsveje, boligområder.

Belysningsplaner og rådgivning om belysning er altid en del af pakken, når du køber lamper hos Lampas. Tag fat i os, uanset om dit projekt er stort eller lille.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk