Transparent

Nu bliver det lettere at opgradere Lampas-lamper til LED

Indendørs belysning med storrumspendlen BALLO L804-500

Nu bliver det lettere at opgradere Lampas-lamper til LED

Lampas lancerer nu LED retrofit kits til nogle af vores mest solgte lamper. Vi tilbyder i første omgang installationsklare kits til fire klassiske lamper, og flere kits er på vej. Det er gjort nemt at finde retrofit kits med et nyt område for LED Opgradering på Lampas’s hjemmeside.

LED retrofit kits gør det muligt at bevare lampen og kun udskifte lysteknikken. Lampas-lamper er langtidsholdbare, når det gælder design og materialer, men lysteknologisk er der sket en kæmpe udvikling, siden de første Lampas-lamper blev produceret. Med LED retrofit kits kan kunder få fordelene fra LED-lysteknologien uden at smide ikoniske, klassiske designlamper ud.

Som leverandør af den oprindelige lampe skræddersyr vi retrofit kits til vores lamper, sådan at opgradering er nemt for elinstallatøren og giver den samme eller en forbedret lysoplevelse for kunden.

Spar CO2 og ressourcer og få en bedre lysoplevelse

LED er den lyskilde, der er mest energieffektiv og har den længste levetid. Man sparer strøm, ressourcer og CO2, når man opgraderer sin belysning til LED. Men der er også andre store fordele ved LED, som er værd at nævne. LED giver et mere jævnt lys og en bedre farvegengivelse, og LED spiller sammen med styring, dæmpning og lignende systemer.

Derfor er vi hos Lampas glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder en opdateret lysoplevelse, samtidig med at de kan beholde deres klassiske lamper.

Der er foreløbig udviklet LED retrofit kits til BALLO L804-500, OWEN L800 (ude og inde), OWEN L801 (ude og inde) og PIN L305.

Relaterede produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk