Transparent

Smuk, klassisk parklampe fås nu med opgraderet lysteknik

Gadelampe med LED-enhed

Smuk, klassisk parklampe fås nu med opgraderet lysteknik

Vi har opgraderet parklampen BALLO L807 med helt ny lysteknik.

BALLO L807 er en smuk, anderledes gadelampe, som har været populær fra starten i 2000. Nu har lampen fået en teknisk optimering, så den har en tidssvarende optik og kan opfylde belysningskrav i forbindelse med sti- og vejbelysning, parkeringspladser osv. Blandt andet kan lysfordelingen udformes efter behovet på stedet, og lampen kan kombineres med lysstyring.

Lampens karakteristiske udseende er bevaret, sådan at forskellige generationer af BALLO L807 uden problemer kan stilles ved siden af hinanden.

Populær parklampe med opgraderet lysteknik

BALLO L807 er kendetegnet af en hvid kuppelskærm og en retvinklet mast og arm. Den lyser sin hvide, hvælvede skærm op, og sammen med den vinklede mast giver det BALLO L807 en helt særlig silhuet inden for gade- og vejbelysning.

“Den står rigtigt mange steder rundt omkring i landet og sætter karakter på de områder, den indgår i, med sit meget venlige og imødekommende udtryk. Det er en lampe, som fortjener at blive tilvalgt for sit design i stedet for at blive fravalgt for sin lysteknik. Derfor er vi glade for, at det i den grad er lykkedes at opgradere BALLO L807 med en tidssvarende lysteknik,” siger chef for Lampas, Søren Lauritsen.

Cubo Arkitekter står bag BALLO L807’s karakteristiske design. Parklampen er en del af en serie, som også indeholder vejbelysning og indendørs pendler.

Hvis du er en af de mange, der har en ældre version af BALLO L807-lampen stående, og hvis du vil udskifte til den nye optik, så kontakt vores belysningskonsulent. Det er muligt at opgradere teknikken i eksisterende lamper.

BALLO SERIEN

Henrik Dejbjerg Møller

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Salgschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk