Transparent

Lampas genopstår

Belysningschef på Lampas Søren Lauritsen

Lampas genopstår

Varemærket Lampas – ikonisk klassisk dansk belysning til byrummet – genopstår som en del af VEKSØ A/S. Lampas relanceres med en opdateret portefølje.

Med ansættelsen af Søren Lauritsen som belysningschef for Lampas sætter VEKSØ A/S strategisk fokus på belysning. Lampas, der blev stiftet i begyndelsen af 70’erne, genopstår med et bredt program af dansk designede udendørs- såvel som indendørs belysningsprodukter.

Lampas klassiske, eksklusive belysningsserier blev skabt af førende designere som bl.a. Schmidt Hammer Lassen Architects, Cubo arkitekter og Friis & Moltke Design.

Søren Lauritsen siger:

”For mig personligt handler det om at bringe værdi til kunden med et fornyet fokus på udvikling og design i samarbejde med arkitekter og eksperter inden for branchen. Jeg glæder mig til at være en del af det team hos VEKSØ, der skal bringe Lampas-brandet frem igen.”

Søren Schultz, administrerende direktør hos VEKSØ supplerer:

”Historisk har VEKSØ haft et stærkt produktprogram inden for belysning, baseret på Lampas, som blev en del af VEKSØ for mere end 10 år siden. Lampas er stadig et kendt og anerkendt navn i branchen – derfor glæder vi os over at sætte strategisk fokus på belysning med relanceringen af Lampas i Danmark, Sverige og resten af Europa.”

 

Relaterede produkter

Belysningschef Søren Lauritsen

Vil du vide mere?

Ring eller skriv, hvis du har et spørgsmål! I Lampas har vi en stor viden om lys og alle de overvejelser, der indgår i at skabe en smuk og funktionel belysning. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Tag fat i os, hvis du har et spørgsmål, eller hvis du står med et udfordrende projekt.

Søren Lauritsen

Belysningschef
+45 2498 8901
sl@lampas.dk